Як правильно закодуватися від алкоголю

1-15-2020

not found
Чи є гріхом кодування від алкоголізму.
Також хочемо вам порекомендувати закодироваться от алкоголя по цене
Чи є гріхом вживання алкоголю. Можна закодуватися від алкоголізму.
Перше чудо Ісуса сталося на весіллі в Кані Галілейській, як відомо з Нового Завіту. Хочу відзначити: Він перетворив чималу кількість води в вино. Тому і в Біблії, і в традиції Церкви немає осуду алкоголю, як такого.
Натомість Біблія з осудом дивиться на зловживання алкоголем. Людське обжерливість є одним з головних гріхів, так і надмірне споживання алкоголю.
Коли варто звернути увагу на своє ставлення до алкоголю.
Втім, є такі стану алкогольної залежності, які вже не підвладні самостійної волі людини і тоді на допомогу слід підключити рідних, медиків і головне – Бога.
Щодо кодування від алкоголізму, то в переліку гріхів немає. Однак Церква цього не вітає, адже це метод психологічного впливу, який здійснюється над людиною під дією гіпнозу. Під час кодування лікар впливає на підсвідомість хворого з метою формування у нього почуття огиди до алкоголю. Іншими словами, за допомогою гіпнозу хворому на алкоголізм будуть «лізти» в душу. Православний християнин душу відкриває тільки Богу і впускає туди тільки Господа. Якщо ж необхідно рятувати алкозависимого, то краще вже вдатися до медикаментозного лікування – це введення ін’єкційних та таблетованих препаратів, а також підшивання алкоблокаторами.
З церковної точки зору, алкоголізм – це духовна хвороба лікується вона, як і багато інших хвороб, каяттям, самодисципліною, але головне – посиленою молитвою. Є така ікона Божої Матері , саме перед нею віруючі моляться про зцілення від алкоголізму, читають акафісти. Звичайно, було б правильно, якби хворий теж брав участь у молитві. Однак таке можливо далеко не завжди.
Рідним і близьким часто буває дуже важко з такою людиною. Але вони повинні пам’ятати, що люди, хворі на алкоголізм, як і одержимі будь-яким недугою, потребують любові, добрих словах і підтримки.
Повинен Фанар піддати Філарета прещениям за розкол ПЦУ.
Так ось, з ласки Божої тільки і живу.
Е – е, брат, пора б вже і з волі Божої жити. Використання та цитування матеріалів сайту СПЖ дозволяється за умови відкритої посилання на цитовану статтю, яка повинна знаходитися в першому абзаці публікованого матеріалу. Думка редакції може не співпадати з точкою зору авторів публікацій.